Frans Bauer is standaard de leukste thuis. De olijke Brabander neemt zijn volgers graag in de maling. Dat deed de schlagerzanger in het verleden meermaals. Gisteravond was het weer raak. Op zijn Instagram is een video te zien waarin hij zogenaamd een auto ramt.

Frans ramt Porsche

Op de beelden rijdt Frans in een cabrio in een garage, waarna er een dof geluid te horen is. ”Oh nee jongens. De Porsche.” De zanger probeert zijn volgers te laten geloven dat hij zojuist een peperdure Porsche geramd heeft.
Het is natuurlijk leuk bedoeld. Onder de video regent het echter reacties van volgers. Iemand schrijft: ”Dat gaat je geld kosten, Frans!” Een ander hoopt dat Bauer goed verzekerd is. Er zijn echter ook mensen die inzien dat er een grapje wordt gemaakt.

De Bauers

De avonturen van Frans en zijn familie zijn sinds 4 april jongstleden weer te bewonderen op NPO1. Nadat Bauer en zijn familie zo’n twintig jaar afwezig waren, zijn er nu alweer twee afleveringen op televisie geweest. Die zijn een enorm succes.
De eerste aflevering werd massaal bekeken, maar aflevering nummer twee ging helemaal door het dak. Je kan De Bauers wekelijks kijken op donderdagavond. Aanvang: 20.30 uur. Terugkijken kan via Kijk.nl, of natuurlijk via uitzending gemist.

Bron: