Maxime Meiland is nog maar net getrouwd met haar cameraman Leroy Molkenboer of het gaat alweer helemaal de verkeerde kant op.

Er ligt de laatste tijd sowieso veel druk op Maxime waardoor de gezinssituatie niet altijd even gezellig is, zo melden de welbekende juicekanalen. Rechtszaak na rechtszaak wordt aangespannen tussen Maxime en de vermeende verkrachter uit haar boek die zegt dat er nooit een verkrachting heeft plaatsgevonden. Veel mensen vinden het verhaal van Maxime steeds ongeloofwaardiger wat natuurlijk zwaar kan zijn voor Maxime. Daarbovenop heeft Maxime ook nog met de verhalen van ex-huisvriendin Caroline van Eeden te dealen: “Ik heb medelijden met Leroy, maar succes ermee, want die gaat het niet volhouden. Dat geef ik je nu al op een briefje. Haar leven is één grote leugen. Ze liegt alles bij elkaar.” Mocht dat waar zijn, dan zal dat inderdaad zwaar zijn voor Leroy om mee te moeten leven.

Maxime Meiland ‘maakt Leroy het leven zuur’

Caroline geeft aan dat het halve gezin aan de antidepressiva zit: “Zij en Erica slikken standaard antidepressiva. Ik heb het vroeger geslikt, maar als Maxime het niet slikt, weet je niet wat je meemaakt. Überhaupt kan niemand zich voorstellen hoe deze mensen achter de schermen zijn. Scheldwoorden, schreeuwen… Normaal praten kunnen ze niet.” Ook geeft Caroline aan dat de geldproblemen bij Maxime steeds groter worden vanwege hun ‘onverkoopbare huis’: “Ze zijn 14.000 euro per maand kwijt aan lasten, geloof ik. Maar ze zijn toch zo intelligent? Ze vinden zichzelf toch zo slim? Je krijgt dat huis met energielabel G aan de straatstenen niet verkocht. Maar geld, daar wil ik niet eens over hebben. In mijn ogen is zij een grote geldwolf, maar steek het lekker in je reet. Wat ik belangrijk vind: heb respect voor je medemens.”

Negatieve publiciteit

Caroline is helemaal klaar met Maxime en heeft zelfs haar boek gelezen als vorm van therapie: “Ik moest van mijn therapeut die boeken van ze lezen, wel 34 mensen beledigen ze daarin. Wat bezielt ze? En ze zullen nooit naar zichzelf wijzen. In geen enkel boek staat wat er aan henzelf mankeert. Misschien komt karma een keer om de hoek kijken. Maar dat zal de rechter bepalen.” Eddy Zoëy denkt dat Maxime Meiland alle negatieve publiciteit over zichzelf heeft afgeroepen: “Het blijft voor Maxime natuurlijk hoe je het ook wendt of keert een klote-ervaring hoe zij dat ervaren heeft, wat ze ook ervaren heeft. Maar je zou toch ook kunnen zeggen dat het een hele bak aan ellende nu had kunnen voorkomen dat voordat je gaat schrijven en publiceren misschien eerst contact zoekt met zo’n jongen om erover te praten.” Dat klinkt allemaal niet erg rooskleurig!

Bron: