Jada Borsato (21) heeft een nieuwe vriend! De dochter van Marco Borsato was nog maar net vrijgezel na een relatie van tien jaar met Roeland, maar is nu als een blok gevallen voor de charmes van Rob van den Deijssel. Dat meldt het Instagram-kanaal Juicechannel.

Nieuwe vriend Jada Borsato

Zoals gezegd was Jada Borsato dus nog maar net vrijgezel. Sinds haar elfde was ze samen met Roeland Beelen en in december vorig jaar strandde deze relatie. Tegenover weekblad Weekend wilde Jada niet vertellen wat de reden van de breuk is.
Erg verdrietig is Jada er niet over, want ze heeft nu dus een nieuwe vriend. Juicechannel meldt dat de twee ”al een tijdje” samen zijn. Zo werden ze tijdens ADE (Amsterdam Dance Event) in oktober vorig jaar innig kussend gespot. Jada en haar nieuwe liefde zijn ook samen bij de Vrienden van Amstel geweest. En nu is het dus lekker officieel gemaakt.

Opgenomen in de familie

Dat het helemaal aan-aan is tussen Jada en Rob, blijkt uit meerdere dingen. Moeder Leontine Ruiters en broer Luca Borsato volgen Rob inmiddels ook al op Instagram. In het huidige social media tijdperk zegt dat eigenlijk alles.
De breuk tussen Jada en Roeland werd namelijk ook opgemerkt doordat Jada alle foto’s van hem verwijderde van haar profiel. De twee hebben afgesproken om niet te vertellen waarom hun relatie na tien jaar is gestrand.

Bron: