De afgelopen tijd zien we steeds meer deelnemers van Lang Leve de Liefde die elkaar oprecht leuk vinden. Het lijkt wel alsof er nieuwe matchmakers bijgekomen zijn, die het programma weer een beetje de kant van de liefde op sturen. Maar soms vinden ze elkaar zo leuk, dat er toch weer lust ontstaat.

De lust

Een tijd lang zagen we alleen maar deelnemers in het programma die niet echt op zoek waren naar liefde. Het was vooral de lust die de hoofdrol in het programma had want de deelnemers wipte wat af. De reacties daarop waren over het algemeen vooral negatief, vandaar dat het momenteel wat anders ingestoken wordt.

Toch zie je dat wanneer er échte aantrekkingskracht is, de deelnemers toch wel graag wat willen flikflooien op televisie. In de aflevering van gister zagen we dan ook hoe Serina en Eduardo elkaar van heel dichtbij hebben leren kennen. Dat moet voor Eduardo best wel wat spanning meegebracht hebben. ’s avonds kan hij zijn handjes al niet thuis houden en ’s ochtends weet hij de spanning er ook meteen af te halen.

Bron: