Carlo Boszhard zou zijn boekje flink te buiten zijn gegaan tijdens de opnames van het programma I Can See Your Voice. De 54-jarige tv-ster zou een Matthijs van Nieuwkerkje hebben gedaan en compleet uit zijn slof geschoten tegen de productie.

‘Je moet afvallen’

Het Instagram-account Juicechannel houd er een rubriek op na waar mensen kunnen vertellen over ervaringen met bekende Nederlanders. De berichten over Carlo Boszhard stromen daarop binnen en de presentator wordt flink door de mangel gehaald.
Het kanaal deelt een bericht van een volger die aanwezig geweest zou zijn bij I Can See Your Voice. ”Midden in het publiek zat een jongen die op Duncan Laurence leek. Dat viel Carlo ook op.” Toen de camera’s niet draaiden, zou Boszhard een ‘grapje’ hebben gemaakt. ”Hij maakte de opmerking ‘Alleen nog even wat kilo’s afvallen, dan lijk je er echt op.”

Carlo ging zwaar tekeer

Ook bij de eerste opnames van het programma zou Carlo over de schreef zijn gegaan. Boszhard vergiste zich in de locatie en stond heel ergens anders. ”Hij was onaardig en ging fel tekeer tegen de productie omdat hij voor de verkeerde studio stond.”
”Dat had hem allemaal tijd gekost”, aldus de bron die er ook nog aan toevoegt dat Carlo nota bene zelf fout zat en uiteindelijk zijn excuses heeft moeten aanbieden. Daar bleef het niet bij, want hij is daarna ‘op zijn vingers getikt’.
Carlo Boszhard wordt gekraakt voor zijn gedrag in The Masked Singer

Bron: