Bijna iedereen kent Herman Berghuis uit Idols wel. Hij werd beroemd in Nederland door zijn deelname aan Idols in 2003, maar is inmiddels uit de spotlights verdwenen. Wij hebben voor je uitgezocht hoe het nu met hem gaat, en hoe Herman er nu uitziet.

Herman Idols

Herman Berghuis is geboren op 16 december 1983 in Alkmaar en is momenteel 40 jaar. Zijn loopbaan begon in 2003, toen hij voor het eerst meedeed aan Idols. Met zijn uitvoering van Madonna’s Into the Groove werkte hij vooral op de lachspieren van de jury. De auditieronde was het eindstation.

Twee jaar later probeerde Herman het weer bij Idols. Ditmaal had hij een eigen nummer geschreven, genaamd I’m a Dancer. Wederom kwam hij niet door de auditieronde. Herman was duidelijk geen opgever, want in 2008 deed hij mee als zanger/danser bij het programma Popstars. Hier bracht hij zijn lied ‘Safesex’ ten gehore. Voor de derde keer bleek de auditieronde het maximaal haalbare.

Zo ziet Herman er nu uit

Is Herman Berghuis inmiddels nog wel actief als artiest? In 2010 maakte hij nog deel uit van een boyband, die heel toepasselijk de ‘Antihelden’ werd genoemd. Naast Herman zaten ook KlompenVincent, Andre Pronk en Total Roef (Roef en Marian) in de band.
Een succes werd het niet en Herman leeft inmiddels een leven buiten de schijnwerpers. Van zijn hanekam is nu ook weinig meer over. De meest recente afbeelding van Herman komt uit een interview met Pieter Hogenbirk. Zo ziet Herman er nu uit:

Bron: