Angela de Jong durft het niet aan, maar Sophie Hilbrand ligt er niet wakker van. De presentatrice laat zich backstage gewoon filmen zonder make-up zodat iedereen kan zien hoe goed ze er naturel uitziet. Maar dit kan niet iedereen bekoren, zo blijkt uit sommige reacties.

Sophie zonder make-up

Sophie Hilbrand is weer helemaal terug op televisie met haar talkshow. Ze hoeft niet meer af te wisselen met de inmiddels verdwenen Khalid Kasem, maar met Jeroen Pauw. Voor de uitzending kondigen ze hun gasten aan en Sophie doet dat gewoon zonder plamuur op haar gezicht.
In tegenstelling tot Angela de Jong (47), die het verboden heeft om haar te filmen zonder foundation, is Sophie uit ander hout gesneden. Ze maakt er totaal geen probleem van en dat verdient natuurlijk respect. Veel andere bn’ers zijn als de dood voor een kiekje zonder make-up. In sommige gevallen is dat ook wel te begrijpen. Er zijn bn’ers die er toch iets anders uitzien dan.

Sophie wordt uitgelachen

Onder de beelden wordt wisselend gereageerd. Sommige volgers stellen ze in plaats van 48 jaar, wel 60 lijkt en vragen zich af hoe het komt dat ze er zo oud uitziet. Anderen zijn aardiger en vinden het dapper dat Sophie dit gewoon doet.
Hoe dan ook: de meeste comments gaan over afgelopen maandag. Toen begon Sophie Hilbrand ineens keihard te huilen omdat haar mattie Khalid niet meer mee mag doen. Ene Ronald wil weten of ze inmiddels uitgehuild is en dat vragen meer mensen zich af.
Beeld: Instagram

Niet voor het eerst

Het is niet voor het eerst dat Sophie Hilbrand veel ouder wordt ingeschat. Acht (!) jaar geleden dook Sophie in de wereld van de platische chirurgie. Niet om zelf een ingreep te laten doen. Toen een arts haar zag, begonnen zijn handen te jeuken. Beelden:

Bron: