Marco Borsato’s bekendmaking dat hij vreemdging met pianiste Iris Hond deed een nationale beerput openbarsten: talloze bronnen menen te weten met wie de populaire zanger nog meer het bed deelde. Opvallende naam die genoemd wordt: Marco’s oud-leerling uit `The Voice; Maan…

Verklaring

Het is op dit moment is het totaal geen pretje om in de schoenen van Marco Borsato te staan. De zanger en zijn vrouw Leontine bevinden zich ongewild midden in een mediastorm, nadat bekend werd dat Marco een buitenechtelijke affaire had met pianiste Iris Hond. De zanger was er, samen met zijn liefdevolle echtgenote Leontine, open over op zijn Instagram: ‘Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (…) In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit.

Nog een affaire

Wat eerder al aan Story verklaard was door Gooise insiders, wordt intussen namelijk ook open en bloot op internet rondgebazuind: Marco zou mogelijk veel vaker zijn vreemdgegaan tijdens zijn huwelijk met Leontine. Eén naam komt steeds voorbij: die van zangeres Maan. Of dit ook waar is, blijft vooralsnog speculeren. Dat Marco en Maan elkaar goed kennen, is geen geheim. Marco was immers haar coach toen zij in 2016 op 18-jarige leeftijd het zesde seizoen van The Voice of Holland won. ‘Daarna zijn ze altijd contact blijven houden,’ zegt een Blaricumse Story-bron. Zou dat contact alleen zakelijk geweest zijn? Dat hij een affaire met Iris Hond gehad heeft, zou ook niemand hebben geloofd als ze die niet zelf bevestigd hadden. Als Story contact legt met het management van Maan, laten weten ‘daar niet op te willen reageren’.

Bron: Story Beeld: Youtube