Leontine Borsato mag dan door een zeer moeilijke periode gaan, maar ze laat zich zeker niet uit het veld slaan. De brunette gaat door met haar leven, met de steun van haar lieve vriendinnen. Daarbij blikt ze terug op een dierbare periode.

De moeder van drie mooie kinderen deelt een foto met een van haar beste vriendinnen, Anouk Broersma. Ze had destijds blonde lokken, maar verder is ze niet veel veranderd. Leontine kijkt ongetwijfeld met weemoed terug op die tijd, waar ze nog gelukkig getrouwd was met Marco en haar vriendin mocht omhelzen.

Leontine gaat door

Leontine lijkt zich niet langer meer te willen verschuilen. Buren en goede vrienden hebben haar de afgelopen weken zien opbloeien. Ruim twee maanden nadat zij en Marco in een gezamenlijke verklaring lieten weten te gaan scheiden, en bekend werd dat Marco haar had bedrogen, lijkt ze weer volop zin in het leven te hebben – mede door de steun van haar goede vrienden om haar heen.

Grote tegenstelling met Marco

Opvallend is te zien hoe groot de tegenstelling is met hoe Marco Borsato nu zijn dagen doorbrengt. Volgens bronnen gaat het echt niet goed met hem. Hij woont nog altijd bij zijn moeder in Stompetoren, de villa waar hij vroeger zelf woonde, en voelt hij zich nog alleen onvoorwaardelijk gesteund door haar en een paar vrienden onder wie John Ewbank en ex-vriendin Denise Boekhoff, die in Marco’s tijdelijke onderkomen van vroeger alle kamers nog kent.

Bron: Story Beeld: Instagram