Annemarie Keizer, de vrouw van de Volendamse zanger Simon Keizer, deelt zeer verdrietig nieuws over de kleine Joa. Het eenjarige jongetje is opnieuw ziek.

Hulp

In haar Instagram Stories (verhalen die 24 uur zichtbaar blijven voor volgers) schrijft Annemarie: ”Ons kleine vriendje is weer ziek.”


Annemarie Keizer deelt verdrietig nieuws over haar zoontje Joa (1)
Bij de foto die ze post is te zien dat Joa bij haar op schoot zit. ”Onder andere elke 3 minuten een kriebelhoest. Ze smeekt haar volgers om hulp.
”Heeft iemand een gouden tip om dit te verzachten bij kleintjes van bijna 2?” Onderstaand de bewuste foto die Keizer deelt.

Heftige tijd

In 2017 werden Simon en Annemarie voor het eerst ouders van dochtertje Kiki. In 2021 kwam daar zoontje Joa bij.
Eerder verklaarde Annemarie dat de tweede bevalling niet mee viel en dat ze na de bevalling een heftige tijd heeft gehad.

Ziek

Vorig jaar ging het ook niet goed met Joa. Hij had de waterpokken, maar daar bovenop ook nog eens eczeem.
Toen dat iets beter ging, bleef het maar slecht gaan met het baby’tje. Simon en Annemarie waren wanhopig en wisten zich geen raad meer.
Op Instagram schreef ze destijds: ”Ons kleine lieve mannetje. Wat is er toch met jou? Kon je het papa en mama maar vertellen. We willen je zo graag helpen. Je strekt je lichaampje, je hebt pijn. We zullen er alles aan blijven doen om je te helpen en om uit te zoeken waar je last van hebt.”

Bron: