De Braziliaan Meirivone Rocha Moraes maakte een zuivere voorzet. Ze leed aan slapeloosheid omdat haar zoontje “ontvoerd was door criminelen”. Deze vrouw heeft haar baan opgezegd om naar haar zoon te kunnen gaan.

Dit is een bijzondere, die Meirivone. De 37-jarige vrouw kon geen partner vinden, dus maakte haar moeder een pop voor haar. Slechts 8 maanden later besloot ze te trouwen met de pop Marcelo. Dat gebeurde op 18 december 2021.

In deze periode had de vrouw drie kinderen gekregen. Ze heeft twee zonen, Marcelinho en Diego, en dochter Carol. Maar nu is er iets ergs gebeurd. Volgens Meirivone is haar oudste zoon, Marcelino, ontvoerd door criminelen. Hij werd vastgehouden en de wanhopige vrouw moest 161 euro losgeld betalen.

Ontslag nemen

Meirivone was er kapot van. Ze zei haar baan op om op zoek te gaan naar haar zoon. Ook de nachten waren zwaar. Vader Marcelo “schreeuwde de hele nacht om zijn zoon”. De andere kinderen, Diego en Carol, waren “van streek” omdat ze niet wisten waar hun broer was.

Moederschap Deze dame neemt verdwijningen zeer serieus. Omdat ze het losgeld niet kon betalen, hing ze posters van de poppen op lantaarnpalen.

@meirivoneemarcelo

♬ som original – Meirivone Rocha

“Ik hou zoveel van hem. Ik denk elke dag: hebben ze hem een ​​bad gegeven, hebben ze goede melk gekregen, hebben ze goed voor hem gezorgd? Toen ik op mijn moeders instinct vertrouwde, had ik het gevoel dat hij leefde. Maar ik Don Ik weet niet wat er is gebeurd. Ik hoop dat ik hem snel kan vinden.

Bron: