Zo, zo, André Hazes jr. heeft blijkbaar nog steeds geen zin om aan te schuiven bij onze grote vriend Wilfred Genee. Wat een verrassing! In zijn radioshow The Friday Move onthult Genee dat de volkszanger “absolúút” niet bij hem aan tafel wil schuiven. Nou ja zeg, wat een schokkend nieuws!

Blijkbaar boycot Hazes jr. onze beste Wilfred al vijf jaar, sinds hij te gast was in zijn voetbaltalkshow. Het schijnt dat de beste man beledigd was omdat ze hem geen voetbalvragen hebben gesteld. Hoe durven ze! Maar weet je wat pas echt pijnlijk was? Dat Wilfred kritiek had op zijn repertoire. Ja hoor, onze André kon dat natuurlijk niet verkroppen.

En wat deed André toen hij was uitgenodigd voor Genee’s show op Radio Veronica in 2019? Hij zei op het laatste moment af natuurlijk. Maar ach, wat kun je anders verwachten van iemand die nog steeds “jr.” achter zijn naam heeft staan en blijkbaar nog lang niet volwassen is.

Maar wees gerust, Wilfred heeft nog steeds respect voor hem, hoor. Hij noemt hem nog steeds André Hazes jr. Lachend zegt hij: “O, dat mag ik ook niet meer zeggen, André Hazes jr., shit! Hahaha.” Ach ja, sommige mensen zijn gewoon kinderachtig, toch?

Bron: