Sylvie Meis verkeert in diepe rouw. Ze heeft te horen gekregen dat haar voormalige partner onverwachts is overleden. De bekende choreograaf is slechts 46 jaar geworden, zo melden meerdere Duitse media. Op Instagram staat Sylvie stil bij dit enorme verlies.

Plotseling overleden

Christian Bärens was in 2010 de danspartner van Sylvie in het Duitse televisieprogramma Let’s Dance. Vorige maand zou hij opgenomen zijn op de intensive care.
Dat gebeurde in het Amerikaanse New York. Een vriendin van Christian vertelt tegen de krant Express dat hij twee weken voor zijn leven heeft gevochten. ”Hij verloor de strijd en is afgelopen dinsdag plotseling overleden. De vriendin is een doneeractie gestart.
Dit zodat het stoffelijk overschot van Bärens gerepatrieerd kan worden en hij in Duitsland een begrafenis kan krijgen.

Ongelofelijk bedroefd

Op haar Instagram-kanaal heeft Sylvie Meis een foto geplaatst waarop ze samen met Christian staat. Onder de afbeelding schrijft ze:
”Ik ben ongelooflijk bedroefd voor het nieuws van de vroegtijdige dood van mijn lieve Christian. Ik danste met hem mijn weg terug naar een nieuw leven na mijn kankerdiagnose.”
Sylvie zegt verder: “Hij was een verrijking voor iedereen die hem kende. Mijn gedachten zijn bij zijn familie en dierbaren. Mijn oneindige deelneming en diepste medeleven.”

Bron: