Sarath kun je kennen uit het afgelopen seizoen van het programma Married At First Sight. Hij werd in deze datingshow gekoppeld aan Malou mislukte, maar het huwelijk mislukte volledig. Eind maart vertelde hij de liefde gevonden te hebben. Of toch niet?

Malou en Sarath

Het huwelijk met Malou in MAFS was doordrenkt van drama, bonje en emoties. Direct na de huwelijksreis werd duidelijk dat de twee niet verder zouden gaan.
Malou vertelde later dat ze Sarath al niets vond toen ze hem bij het altaar zag staan. ”Dat was dus niet iemand waarvan ik dacht: ‘Wauw, daar krijg ik een heel warm gevoel van’.” Nog erger: na anderhalve dag was Malou er al klaar mee.

Als reden daarvoor vertelde ze dat ze helemaal gek werd van de verlatingsangst en opdringerigheid waarmee Sarath kampte. Veel mensen vonden het heel zielig voor Sarath, en schaarden zich online massaal achter hem.

Nieuwe liefde

Eind maart maakte de Limburger bekend dat er ‘liefde op zijn pad’ was gekomen. Ene Betty stuurde hem een bericht via Instagram en van het een kwam het ander.
Helaas heeft de liefde niet lang geduurd. Het juicekanaal Reaility.FBI meldt namelijk dat de relatie gestrand is.
Het kanaal heeft Betty om een reactie gevraagd en die zegt er het volgende over: ”Sarath gaf aan toch eerst aan zichzelf te willen werken. Alleen had hij binnen een week alweer iemand anders. Kwam er achteraf achter dat hij tijdens onze relatie al met haar was. Zo lief en betrouwbaar is hij niet.”

Geblokkeerd

Betty geeft aan Sarath geconfronteerd te hebben met zijn overspel. ”Toen heeft hij me overal geblokkeerd en ik heb geen enkel respons gehad.”
Dan is natuurlijk de vraag om welke dame het gaat. Dat heeft het kanaal ook uitgezocht en het gaat om ene Claire. Onderstaand de screenshots van het gesprek met Betty:
mafs sarath

Had jij dit achter Sarath gezocht? Laat het weten in de reacties!

Bron: