Bij sommige mannen zit een behoorlijk steekje los. Zeg maar meerdere. Zij denken nog steeds dat door een foto van hun piemeloris te sturen, de vrouw van hun dromen daar ontzettend van onder de indruk raakt en in hun armen valt.

Victoria Koblenko
Nu ontvangen celebrities vaak meer van zulke schunnige foto’s dan je buurmeisje. Maar toch, elke foto is er een te veel. Onlangs kreeg Victoria Koblenko een gewaagde foto van een jongeheer in haar dm (direct message) op Instagram. Waar veel beroemdheden zulke zaken negeren, heeft Victoria besloten de afzender keihard te kijk te zetten op Instagram.

Alhoewel, keihard valt ook wel weer mee. Omdat Victoria een keurige vrouw is, heeft ze besloten alleen de naam van de afzender te vemelden. Het gaat om ene Peter. Ook heeft ze de foto in kwestie geblurred (onherkenbaar gemaakt). Dit om Petertje niet helemaal voor de bus te gooien. Dat verdient hij overigens wel, want als je zulke foto’s naar een vrouw stuurt spoor je niet.

Waarschuwing
Victoria Koblenko is de beroerdste niet. Ze hoopt dat Peter geen last heeft van zijn testosteron-gehalte. ”Dat is bij mannen sinds 1980 behoorlijk afgenomen.” Ook laat de voormalig voetbalvrouw enkele reacties zien die op de foto zijn binnengekomen.

Tot slot wil Victoria van haar volgers weten wat ze moet doen met de volgende d*ckpic die binnenkomt. Moet Koblenko dan alles openbaar maken? Foto en de accountnaam? Of is de privacy van diegene belangrijker dan zo’n foto? Als je het aan ons vraagt kiezen we optie A. Wat vind jij?

Bron: