Dat heeft De Telegraaf gemeld.

Olcay Gulsen (42) leende een bedrag van 100.000 euro van de moeder van haar ex Frans Ghazi, maar betaalde dit nooit terug. Begin april bepaalde een rechter dat Gulsen dit uiteindelijk toch moest doen. Inmiddels zou het geld dus weer op de rekening van haar ex-schoonmoeder staan.

Rechtszaak om lening

Frans Ghazi’s moeder had de zaak aangespannen omdat ze twee keer een bedrag van 50.000 euro had overgemaakt toen het bedrijf van Gulsen, SuperTrash, in financieel zwaar weer zat. De modeketen ging in 2018 failliet. Afspraken over deze lening zijn volgens de rechtbank niet op papier gezet, waardoor er dus geen direct bewijs is van een lening aan Gulsen. De overboeking van het bedrag had wel ‘lening’ als omschrijving, maar Olcay beweerde dat dit om een terugbetaling ging. Zij zei dat zij het geld aan haar ex had geleend en dat dit bedrag via zijn moeder was terugbetaald.

Meer bewijs

Vorig jaar oordeelde de rechter dat de ex-schoonmoeder met meer bewijs moest komen. Dat heeft ze volgens de rechtbank voldoende gedaan om in haar voordeel te kunnen oordelen. De advocaat van de ex-schoonmoeder lieten destijds aan Shownieuws weten dat hij en zijn cliënt ‘uiterst tevreden en opgelucht’ zijn.

Bron: