Groot verdriet voor Frank Jansen: volkomen onverwacht is zijn trouwe viervoeter Coco overleden. Frank is ontroostbaar. ,,Het valt me heel zwaar.”

Frank en Coco waren onafscheidelijk; het verdriet is dan ook groot. Aan weekblad Party vertelt Frank het verhaal. ,,Op een gegeven moment at ze helemaal niet meer en ben ik met haar naar de dierenarts gegaan. Die heeft toen foto’s van haar genomen en daaruit bleek dat er een doekje om haar darmen zat.”

‘Hartverscheurend’

Coco is toen geopereerd, maar eenmaal thuis at ze opnieuw niets. ,,Het was zo zielig, hartverscheurend om te zien”, vertelt Frank emotioneel. ,,Ze heeft nog wel een paar keer medicijnen gekregen via een infuus, maar het werd Coco allemaal te veel.”

Uiteindelijk is zijn trouwe viervoeter thuis overleden. ,,Coco is slechts elf jaar geworden, terwijl ze makkelijk zestien jaar had kunnen worden. Ik had zo gehoopt dat die operatie haar zou redden. Maar helaas… En dan te bedenken dat er een week voor haar dood helemaal niets aan de hand was.”

Rogier weet van niets

Frank heeft niet aan Rogier laten weten dat Coco is overleden. ,,Nee, maar als het in de media komt dan weet hij het snel genoeg”, aldus Frank.

De vechtscheiding tussen Frank en Rogier ging onder andere om de honden. Naast Coco, hadden Frank en Rogier nog een trouwe viervoeter: Brownie. Rogier kreeg Brownie en Frank kreeg Coco, iets waar Rogier het niet mee eens was. Via de rechter probeerde hij nog een regeling te treffen zodat hij Coco ook twee dagen in de week mocht hebben, maar Frank stak daar een stokje voor. Volgens hem zorgde Rogier niet goed voor de honden.

Bron: