In een recente aflevering van “Lang Leve de Liefde” is een date te zien die de kijkers flink verraste. Wieger en Peggy lijken namelijk totaal geen last te hebben van camera’s en laten zich helemaal gaan tijdens hun intieme ontmoeting. De date begint al veelbelovend, met Wieger die zijn bewondering uit voor Peggy’s verschijning in een ondeugend piratenpakje. Zijn opmerking, “Ik rijg je aan mijn speer”, zorgt voor een hilarische sfeer. Maar het wordt nog pikanter.

Wieger besluit zijn best te doen voor Peggy door haar een pikante lapdance te geven, wat de kijkers thuis met verbazing en lichte ongemakkelijkheid gadeslaan. Terwijl de twee zich in de hottub begeven, worden de momenten steeds intiemer. Wieger likt Peggy’s buik en fluistert haar dingen toe, wat bij sommige kijkers tot de opmerking leidt dat het programma haast “Lang Leve de Porno” genoemd kan worden.

De beelden van de uitzending zorgen voor veel ophef op sociale media. Sommige kijkers vinden het allemaal wel ver gaan, terwijl anderen er juist van genieten. Een enkeling maakt zich zelfs zorgen dat voorbijgangers door het raam te zien krijgen wat lijkt op een scène rechtstreeks uit een volwassenenfilm. Kortom, deze date in “Lang Leve de Liefde” heeft de kijkers zeker niet onberoerd gelaten en blijft nog lang napraten waard.

Bron: