Hoewel Gerard Joling eerder kritiek heeft ontvangen op zijn etentje met Rachel Hazes, is hij gisteren toch weer met haar op stap gegaan. De twee zijn met een aantal gemeenschappelijke vrienden in Marbella.

Rachel is momenteel met vrienden op vakantie in het Spaanse Marbella. Ze deelt een aantal kiekjes met vrienden op Instagram. Ook Gerard Joling is van de partij en drinkt een aantal drankjes met Rachel mee. En dat terwijl de zanger eerder veel kritiek van zijn volgers kreeg toen hij met Rachel op pad was.

‘Die is gek’

,,Gezellig met Rachel Hazes een hapje eten”, deelde Gerard destijds op zijn Instagram. Onder de foto regende het kritiek. ,,Die is gek om met zo’n vrouw te gaan eten”, reageerde een volger. En een ander: ,,Van Rachel slaat je bier dood, de wijn wordt zuur en de sla wordt slap. Maar eet smakelijk Geertje.”

Kritiek

Sommige volgers vonden het ook vreemd dat Gerard niets meer met Gordon te maken wil hebben, maar wél bevriend blijft met Rachel. ,,Je wil niets meer met Gordon te maken hebben omdat hij zoveel fantaseerde. Hoe kan je dan met haar wel gezien willen worden?”, vroeg iemand zich af. Kennelijk trekt Gerard zich niets aan van de kritiek, want de foto met Rachel staat nog altijd op zijn Instagram.

Gordon

Gerard heeft over Gordon niets positiefs meer te zeggen. Sterker nog: onlangs liet hij weten dat hij het verhaal van Gavin Rozario, de ex-verloofde van Gordon, gelooft. ,,Die jongen heeft dat zelf gezegd, dus dan geloof ik het wel”, zei Gerard op Omroep Flevoland. ,,Ik ken Gordon zó goed, ik geloof die Gavin wel. Als hij nu luistert, kan hij natuurlijk mijn strot wel afsnijden, maar weet je wat het is? Ik gun hem het allerbeste, maar het is elke keer wat en het wordt zo vermoeiend. En het ligt nooit aan Gordon. Het ligt altijd aan een ander.”

Bron: