Er zijn zeer heftige details onthuld over de overval op Carmen Pfaff, de vrouw van oud-voetballer Jean-Marie Pfaff. De 67-jarige vrouw werd afgelopen vrijdagmiddag thuis overvallen door drie personen. Inmiddels is bekend geworden dat Carmen gewond is geraakt.

Opgesloten en geslagen

Hoewel Kelly Pfaff om privacy had gevraagd, onthult Kristof Aerts van het Antwerpse parket aan het Belgische VRT wat Carmen allemaal heeft moeten doorstaan. ”Ze werd geconfronteerd met drie verdachten in de woning. Hierbij heeft ze enkele rake klappen gekregen.”
”Ze is ook een tijdje opgesloten geweest terwijl de verdachte gezocht hebben in haar woning. Ondertussen zijn we een onderzoek gestart. We onderzoeken of er eventuele getuigen of camerabeelden zijn van andere huizen in de buurt, om de mogelijke verdachten op te sporen.” Volgens Aerts zal de federale gerechtelijke politie het onderzoek leiden.

Hersenbloeding

Carmen Pfaff, die voornamelijk bekend is geworden door de Belgische realityserie De Pfaffs, kreeg begin mei een hersenbloeding. Dit gebeurde toen ze in het vliegtuig zat naar Mallorca. Na enkele dagen in het ziekenhuis te hebben gelegen, is Pfaff gerepatrieerd naar België.
Daar is ze begonnen aan een revalidatieproces dat minimaal zes maanden in beslag neemt. Carmen worstelt echter al langer met haar gezondheid. Zo lijdt ze aan osteoporose. Hierbij zijn je botten verzwakt. Carmen Pfaff brak al enkele ruggenwervels.
Aangeslagen familie Pfaff deelt verschrikkelijk nieuws

Bron: