Vele jaren geleden ging Marco Borsato vreemd met Iris Hond. Nadat Privé het nieuws openbaar maakte, werd het ook bevestigd door Marco en zijn vrouw. Maar nu komt het weekblad Story met het verhaal dat het

niet bij één affaire is gebleven. Bronnen beweren dat de zanger nog met een andere BN’er het bed deelde.

Volgens het weekblad zijn er meerdere bronnen die al jaren beweren dat Marco Borsato nog met een andere vrouw het bed deelde. Er circuleren naar verluidt verschillende namen, maar er is één naam die telkens terugkomt: zangeres Maan.

Maan en Marco zijn natuurlijk geen onbekenden van elkaar. Marco was tijdens The Voice of Holland in 2016 immers de coach van Maan, die uiteindelijk de talentenjacht won. Een bron verklaarde aan Story: “Daarna hebben ze altijd contact gehouden.” Toen ze meedeed aan The Voice in 2016 was Maan 18 jaar.

Het nieuws dat Marco zijn Leontine bedrogen had, sloeg in als een bom. De zanger houdt echter vol dat dit nieuws al van ruim 10 jaar geleden is heeft en gebeurde tijdens een moeilijke periode in zijn leven. Ook Leontien liet ondertussen van zich horen. Op Instagram postte ze een betekenisvolle en vergevingsgezinde tekst: “Liefde hoeft niet perfect te zijn. Zolang het maar echt is.”

Bron: Story Beeld: Instagram