Leontine Borsato was enkele maanden geleden nog lekker op vakantie geweest, kletst bij met vriendinnen en heeft gezellige baksessies met haar dochter. Ze lijkt langzaam uit een dal en de heftige periode achter zich te laten. Maar van Marco hoort bijna niemand meer iets….

Zware tijden

Weekblad Story schrijft dat Leontine de afgelopen weken aan het opbloeien is en dat ze, twee maanden na het verdrietige nieuws van de scheiding, ze weer vrolijk in het leven staat. Maar dat kunnen we helaas niet over Marco zeggen, want volgens Story weten insiders dat het niet goed gaat met de zanger. Zo komt hij niet meer in de rode stoel van The Voice Kids te zitten en is het nog maar de vraag of hij binnenkort met nieuwe muziek komt. ,,Hij gaat wel door een dalletje”, zei producer en goede vriend John Ewbank op radio Veronica.

Marco zal toch langzaam moeten gaan wennen aan het nieuwe leven als single, want volgens betrouwbare bronnen komt Leontine niet terug op haar besluit. De bron vertelt het volgende aan Story: “Marco en Leontine houden nog altijd van elkaar, maar de beslissing is definitief. Ze gaan uit elkaar en bereiden zich ieder voor op hun eigen leven.”

Meerdere affaires

De reden van hun breuk is nog steeds niet helemaal duidelijk, maar de aankondiging van de scheiding kwam vlak na de onthullingen van een aantal affaires. Marco zou een affaire hebben gehad met Iris Hond, zangeres Maan, een werkneemster van The Entertainment Group en een vakbondsvrouw. Alleen de affaire met Iris Hond is bevestigd, de rest zijn enkel geruchten.

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube