Na twintig jaar wachten is de familie Bauer sinds begin april weer terug op de buis. De realityserie trekt honderdduizenden kijkers. Hoe gaat het nu eigenlijk met de vier zoons van Frans en Mariska Bauer? Een overzichtje.

In De Bauers krijgen we een kijkje in het leven van Frans en Mariska Bauer en hun kinderen Christiaan (22), Jan (21), Frans Jr. (19) en Lucas (14). Inmiddels schuiven met kerst ook de vriendinnen van de zoons aan bij ma en pa Bauer. Wat spoken de jongens en de aanhang van de familie Bauer in het dagelijks leven eigenlijk uit?

Christiaan Bauer

Christiaan Bauer is de oudste – en gelijk de bekendste – van het stel. Met een bachelor Fiscaal Recht – cum laude afgerond- in de pocket, volgt hij nu de master aan de Universiteit Leiden. Al heel wat jaren is hij samen met Kim Wijers, die ook te zien is in de docusoap De Bauers. Ook zij is thuis in het Nederlandse rechtssysteem: ze sleepte onlangs haar diploma Rechtsgeleerdheid binnen.

Dat Christiaan net als zijn vader dol is op zingen, was te zien in programma Hoge Bomen. Daar zong hij voor zijn pa: ,,Papa, ik lijk steeds meer op jou.” En met meer dan 27.000 volgers op TikTok timmert hij lekker aan de weg. Op dat platform zet hij daarnaast ook geregeld zijn vader voor het blok. Zo deelt Christiaan onder meer screenshots uit gesprekken van de Bauers-groepsapp.

Jan Bauer

De 21-jarige Jan Bauer houdt zich bezig met sport- en fitness instructies, valt er te lezen op zijn Instagram-account. En ook hij is gelukkig in de liefde, want Jan heeft een relatie met Gwen van Burk. Net als Christiaans vriendin Kim komt ook zij voorbij in de reality-show van de Bauers. Jan en Gwen delen regelmatig samen een kiekje. Een paar weken geleden maakten de twee nog een trip naar de stad van de liefde.

Frans Bauer Junior

Hoewel Frans Bauer Junior zijn naam deelt met zijn pa, vinden wij ‘m meer van Mariska Bauer weg hebben. Frans Junior blies onlangs 19 kaarsjes uit. Voor Frans Senior een goede reden om zijn naamgenoot in het zonnetje te zetten op Instagram. Ook Maris liet deze speciale dag niet aan haar voorbij gaan. ,,Elke dag een feestje met jou.”

Lucas Bauer

Lucas is de jongste Bauer-telg. De 14-jarige heeft inmiddels een flinke groeispurt gehad en torent zelfs al boven moeder uit. Voorlopig houdt hij zijn Instagram achter slot en grendel, maar gelukkig deelt zijn trotse moeder regelmatig een kiekje van de krullenbol.

Dit artikel is afkomstig van Veronica Superguide.

Bron: