René van der Gijp heeft van Talpa twee weken gekregen om even te ontspannen voordat het Vandaag Inside-circus weer losbarst, maar zijn vakantie valt behoorlijk in het water. “Vergiftigd!”

Er zijn weinig tv-sterren in Hilversum die zoveel uitzendingen draaien als de mannen van Vandaag Inside. Gelukkig is er nu Hélène Hendriks die hen af en toe kan aflossen en met succes: ze doorbrak gisterenavond zelfs, ondanks de ietwat saaiere uitzending, de grens van één miljoen kijkers en dat is echt een ongelooflijke prestatie.

Voedselvergiftiging

Hélène is twee weken lang op zender en in de tussentijd mogen de mannen van VI even uitblazen. Johan Derksen is gewoon in Nederland gebleven, maar René van der Gijp en Wilfred Genee zijn naar het Caribisch gebied vertrokken. Daar hebben ze ook allebei, afzonderlijk van elkaar, oudejaarsavond gevierd.

Op dit moment bevindt René zich nog altijd op Bonaire, maar zijn vakantie valt behoorlijk in het water, want zijn vrouw Minouche is echt dood- en doodziek. Ze plaatst een foto op Instagram waarop ze achter gesloten gordijnen in bed ligt. “Dit. De hele dag”, schrijft ze erbij. “Voedselvergiftiging.”

Oorlogsverslaggever

René heeft het de laatste tijd sowieso al behoorlijk te stellen met Minouche, omdat ze sinds enkele maanden actief is als Insta-oorlogsverslaggever. Ze plaatst de hele dag door stories en filmpjes over de oorlog in Gaza. Steeds als ze iets leuks doet, zoals bijvoorbeeld kerst vieren met René, dan voelt ze zich wel hartstikke schuldig. Of ze maakt een hoop stampij.

De laatste tijd is Minouche dus een beetje zwaar op de hand, maar dat zal hij onder de zon ongetwijfeld beter trekken. “Ik ga mijn oorlogsverslaggeving vanaf een andere plek verslaan. 😉✈️ #bye”, zei ze vlak voor haar vliegreis.

Vakantiebed

Het vakantiebed van René en Minouche, waar zij nu dus doodziek in ligt:

Bron: