René le Blanc wil over de grens en probeert nu Duitsland voor zich te winnen. Uiteraard is zijn grote liefde Jolanda altijd aan zijn zijde en zij steunt hem dan ook volledig.

René le Blanc is een Nederlandse zanger die bekendheid verwierf door zijn deelname aan het programma ‘Ik geloof in mij’.

De 52-jarige zanger heeft een uitgesproken mening en weet wat hij wil in het leven. Zo heeft hij aangegeven niet te willen trouwen met zijn grote liefde Jolanda, omdat hij “niets aan jaknikkers” heeft.

René en Jolanda zijn al lange tijd samen en hebben een sterke band opgebouwd. Het stel woont samen in een woning in Nijmegen, die op naam staat van Jolanda.

Ze zijn niet getrouwd en hebben ook geen geregistreerd partnerschap, maar hebben naar eigen zeggen “dingen op een andere manier geregeld”.

Hoewel René en Jolanda niet willen trouwen, zijn ze wel onafscheidelijk van elkaar.

Jolanda werkt als receptioniste bij een notariskantoor, maar probeert haar grote liefde zoveel mogelijk te vergezellen tijdens optredens en andere activiteiten.

René hecht veel waarde aan haar mening en vertrouwt haar volledig.

“Er is ook niemand die ik zo kan vertrouwen als Jolanda. Ik geloof het wanneer zij zegt dat een optreden goed is gegaan, omdat ze het ook zegt wanneer iets beter of anders kan.

Zo’n klankbord heb je nodig. Ik heb niets aan jaknikkers om me heen”, aldus René.

Naast zijn carrière in Nederland, heeft René ook ambities om over de grens te treden en in Duitsland door te breken.

Hij heeft onlangs een aantal Duitstalige nummers opgenomen en is van plan om daar optredens te gaan geven.

Het is nog afwachten of hij net zoveel succes zal boeken als in Nederland, maar René is vastberaden om zijn droom te verwezenlijken.

“Ik heb altijd al de ambitie gehad om in het buitenland op te treden en Duitsland is natuurlijk een grote markt.

Ik heb al een aantal nummers opgenomen en ben benieuwd hoe het publiek daarop zal reageren. Het is spannend, maar ik heb er alle vertrouwen in”, aldus René.

Jolanda staat volledig achter René’s ambitie om over de grens te treden en steunt hem waar ze kan.

“Ik ben ontzettend trots op hem en vind het fantastisch om te zien dat hij zijn droom najaagt. Ik zal hem altijd steunen, waar hij ook naartoe gaat”, aldus Jolanda.

Hoewel René en Jolanda geen plannen hebben om te trouwen, lijkt hun relatie sterker dan ooit te zijn. Ze hebben elkaar gevonden en steunen elkaar in alles wat ze doen.

René is vastberaden om zijn carrière uit te bouwen en Jolanda zal hem altijd blijven steunen, waar hij ook naartoe gaat.

Bron: