Lang Leve de Liefde is natuurlijk een prachtig programma waar mensen de liefde van hun leven leren kennen. De date tussen Samilla en Dylan is echter niet uitgelopen op een relatie. De twee hebben een leuk nachtje gehad, maar voor Dylan was dat niet genoeg. We gokken echter dat we Samilla wel weer eens terug gaan zien in het programma.

Wanneer je aan LLDL meedoet dan ben je natuurlijk opzoek naar de ware. De programmamakers gaan voor jou opzoek naar een andere aanmelding die aan jouw wensen en eisen voldoet. Wanneer de date uitloopt op een fiasco, dan is dat natuurlijk vervelend maar dat hoeft nog niet het einde te betekenen van jouw LLDL-avontuur. Gesneuvelde dates kunnen altijd een oproep doen aan het einde van een aflevering zodat kijkers zichzelf speciaal voor hen kunnen aanmelden. Je krijgt dan de kans om nóg een keer op date te gaan in LLDL.

Samilla uit Lang Leve de Liefde schaamt zich niet

Dylan was vorig jaar op date met Melissa. Het klikte niet erg en Dylan was al gauw zijn interesse in Melissa verloren. Samilla heeft deze aflevering gezien en besloot om zich speciaal voor Dylan aan te melden. Echter bleek het ook met Samilla niet te klikken. Hoewel er behoorlijk wat actie was in de nacht zag Dylan het niet zitten. Samilla wist bijvoorbeeld niet in welke provincie ze woont en dat was een behoorlijke afknapper voor Dylan. De twee hebben elkaar achteraf nog even gesproken en kunnen er wel om lachen dat ze nog wat actie hebben gehad tijdens het programma. Of Dylan nog een aanmelding gaat krijgen weten we niet. Het is natuurlijk ook mogelijk voor mannelijk Nederland om je speciaal voor Samilla aan te melden voor een leuke date. Samilla is dan ook een knappe meid, maar na deze foto’s zal er vast een stroom aan aanmeldingen komen:

Bron: