René le Blanc, de Nederlandse zanger die bekendheid verwierf op nationale podia en televisie, heeft nu zijn pijlen gericht op internationale roem. Na het veroveren van de Nederlandse muziekscene kondigde Le Blanc aan dat hij ook de harten van onze oosterburen wil veroveren. Zijn missie is al in volle gang.

Internationaal succes: Top 15 in Duitsland en een warm welkom in Oostenrijk

Internationaal succes: Top 15 in Duitsland en een warm welkom in Oostenrijk
Le Blanc maakte een indrukwekkende entree in de NDR Schlager Top 15 Hörerhitparade met zijn nieuwe single en wordt nu zelfs in Oostenrijk ‘met open armen ontvangen’. De cultzanger, zoals hij genoemd wordt in de Privé, geniet van de internationale erkenning die hem ten deel valt.

Omgaan met kritiek: “Je vindt mij leuk of niet”

Met roem komen ook haters, zo ondervindt René le Blanc. In een interview met Weekblad Weekend spreekt hij openhartig over de negatieve geluiden rondom zijn muziek en persoon. Le Blanc geeft aan dat hij niet wakker ligt van haatcomments achter een toetsenbord: “Sorry dat ik het zeg, maar als je dat doet, ben je gewoon een grote loser.” Hij benadrukt dat hij zich op dit moment goed voelt over zijn prestaties en zich niet laat beïnvloeden door ongegronde kritiek.

Dromen najagen en genieten van bekendheid

René le Blanc leeft zijn droom en geniet van de internationale bekendheid, optredens en meer. Met een nieuwe single op komst in januari lijkt zijn succesverhaal nog lang niet ten einde. Sinds zijn doorbraak in het programma ‘Ik Geloof in Mij’ is Le Blanc regelmatig te zien op televisie en blijft hij een geliefde verschijning in de media.

René le Blanc bewijst dat hij, ondanks de kritiek, vastberaden is om zijn weg te vervolgen en zijn fans te blijven vermaken. Bij Panorama zijn we alvast fan en kijken uit naar wat de toekomst nog in petto heeft voor deze ‘Echte man van het jaar’.

Bron: