Sylvie Meis is pas drie dagen geleden gedumpt door Wim Beelen, maar lijkt nu alweer op zoek naar nieuw liefdesgeluk. En daarvoor heeft ze een hele bekende op het oog. Op Instagram zien we namelijk dat Sylvie en haar ex Niclas Castello ’toevallig’ op dezelfde plek zijn.

Sylvie en Wim Beelen

Deze week werd Sylvie door haar Quote 500-liefje bij het grofvuil gezet. Wim Beelen kwam met met een heel verhaal op de proppen over verschillende levensstijlen, terwijl Sylvie doodleuk een fotootje van een work-out postte.
Maar wie denkt dat Meis tranen met tuiten huilt om haar Wim, zit er flink naast. Op Instagram post ze namelijk dat ze naar Oostenrijk gaat. Om precies te zijn naar Kitzbühel. Wie vervolgens haar ex Niclas Castello opzoekt, ziet dat die daar toevallig ook verblijft. Wat Sylvie in het Oostenrijkse plaatsje gaat doen vertelt ze niet, maar dat is niet moeilijk te raden. Lijkt ons

Sylvie Meis scheiding

Elf maanden geleden lag Sylvie in scheiding met Niclas. Ook toen was er sprake van verschillende levensstijlen, net zoals nu met Wim Beelen het geval is. Destijds kwam er een gezamenlijke verklaring, iets dat dit keer niet is gebeurd.
Maar goed, Sylvie toevallig naar Oostenrijk, waar haar ex toevallig ook is. Toevallig wanneer Sylvie gedumpt is. Je zou bijna aan toeval denken.

Ketting

Nog niet zo heel lang geleden leek Sylvie de aandacht van Niclas alweer te willen trekken. Ze poseerde met een ketting om haar nek, die ze van de miljonair had gekregen. Aan de ketting hing een grote letter ‘N’, die duidelijk verwijst naar Niclas.
Mocht Sylvie weer iets beginnen met Niclas, dan is zij de rijkste van de twee. Het vermogen van Niclas Castello wordt geschat op ‘slechts twee miljoen euro’. Meis heeft volgens Quote zo’n zeventien miljoen aan vermogen. Ook niet slecht dus.

Nieuwe details: Dit is waarom Sylvie Meis en Wim echt uit elkaar zijn

Bron: