Raven van Dorst, voorheen bekend als Ryanne, heeft een opmerkelijke transformatie doorgemaakt sinds hun bekendheid door hun relatie met Christina Curry, dochter van Patricia Paay, en hun deelname aan het televisieprogramma Boerderij van Dorst.

Naast hun televisiewerk stond Raven bekend als de frontman en gitarist van de band DOOL.

Van Dorst werd geboren met hermafroditisme en onderging kort na de geboorte een operatie om uiterlijke mannelijke geslachtskenmerken te verwijderen.

Op 5 mei 2021 besloot Raven hun naam te veranderen naar Raven, en ze identificeren zich als genderneutraal, wat betekent dat ze liever niet als ‘hij’ of ‘zij’ worden aangesproken.

Onlangs zorgde Raven voor opschudding op het internet door een foto te delen waarop ze te zien is in een bh, met ontblote ronde buik en een kapsel in de stijl van Amy Winehouse.

Deze foto ging viraal, en velen speculeerden dat Raven zwanger was, wat niemand had verwacht.

Echter, de ‘zwangere’ buik bleek gewoon een prothese te zijn, en Raven voegde eraan toe: “Happy Halloween,” om aan te geven dat het om een kostuum ging.

De reacties van hun volgers waren enthousiast, waarbij sommigen opmerkten dat het hen goed stond en anderen droomden van Raven als ouder.

Hoewel Raven op dit moment niet zwanger is, is het altijd mogelijk dat dit in de toekomst verandert. Voor zover bekend is Raven momenteel vrijgezel.

Raven van Dorst heeft de aandacht getrokken met hun unieke en opvallende uiterlijk en persoonlijkheid.

Ze staan bekend om hun openheid over genderidentiteit en s*ksualiteit, en ze gebruiken hun platform om belangrijke gesprekken aan te gaan over deze onderwerpen.

Hoewel de recente foto met de ‘zwangere’ buik voor opschudding zorgde, is het duidelijk dat Raven van Dorst niet terugschrikt voor controverse en graag mensen aan het denken zet.

Hun Instagram-account staat vol met creatieve en expressieve foto’s en berichten die hun persoonlijkheid weerspiegelen.

Het is duidelijk dat Raven van Dorst een unieke en inspirerende figuur is die op verschillende manieren de aandacht blijft trekken.

Of het nu gaat om hun muzikale carrière, hun televisiewerk of hun openheid over genderkwesties, Raven blijft een belangrijk figuur in de Nederlandse entertainmentindustrie en daarbuiten.

Bron: