Rachel Hazes mocht gisteren 54 kaarsjes uitblazen, maar kon niet rekenen op veel felicitaties van haar familieleden. Zo kreeg Rachel geen felicitatie van haar kinderen André en Roxeanne en ook niet van haar zus Els…

,,Gefeliciteerd Rachel!”, luidde het gisteren op de Facebookpagina van haar brasserie Casa Hazes in Torremolinos. Onder het bericht stroomden de felicitaties binnen, maar niet van mensen die Rachel persoonlijk kennen. Het enige familielid dat een reactie plaatste, was haar vader Jan. ,,Van harte gefeliciteerd lieve Ras”, reageerde hij.

Eenzame verjaardag

Felicitaties van haar kinderen André en Roxeanne bleven uit. Ook haar zus Els heeft niets van zich laten horen. Dat Rachel geen contact meer heeft met haar kinderen is al langer bekend, maar onlangs werd duidelijk dat het ook oorlog is tussen Rachel en haar zus. Rachel zou Els op Instagram hebben ontvolgd nadat ze erachter kwam dat ze bij André kerst had gevierd.

Steun

En dat terwijl Els een van de weinigen was die het eerder nog opnam voor haar zus. ,,Als er een goede moeder is dan is het mijn zus wel”, schreef Els een tijd geleden op Instagram. ,,Mijn zus heeft na het overlijden van André bijna drie jaar met Roxeanne en André bij ons gewoond en mijn zus stond dag en nacht voor beide kinderen klaar. Nog steeds mijn petje af voor jou als alleenstaande moeder.”

Bron: