Rogier Smit plaatste onlangs een cryptische tekst op Instagram waarin hij leek te vertellen dat hij zwaar depressief is. Het is nog steeds niet duidelijk wat Rogier met de post bedoelde, maar zijn ex Frank Jansen maakt zich in elk geval geen zorgen. ,,Het raakt me niet meer.”

Rogier deelde onlangs een heftig bericht op Instagram. ,,The end… R.I.P. Rogier Smit. Tot ziens”, schreef hij. Wat bedoelt Rogier met deze tekst? Ook zijn ex Frank Jansen heeft geen idee. ,,Ik heb Rogier’s 06-nummer al langere tijd geblokkeerd. Hij heeft sinds kort een nieuw nummer, maar ook dat ga ik blokkeren. Toen ik dat bericht kreeg, dacht ik: ja dág! Ik wil niks meer van hem horen”, reageert Frank in gesprek met weekblad Weekend.

‘Zwaar depressief’

Frank vindt het vreselijk dat Rogier zo’n tekst op Instagram gooit. ,,Ook heel onaardig, want hij zet iedereen daarmee op het verkeerde been. Als er op een dag wel iets met hem gebeurt, zal iedereen denken: het zal wel niet zo zijn. Maar het zou me niets verbazen als hij voor de dood kiest. Omdat hij natuurlijk zwaar depressief is.”

‘Het raakt me niet meer’

Maakt Frank zich zorgen? ,,Nee”, antwoordt hij. ,,Want het raakt me niet meer. Ik heb een leuke tijd met Rogier gehad, maar toen hij gek ging doen, was het verschrikkelijk. Daar wil ik niemand mee vervelen, dat is privé, vind ik.”

Frank haat Rogier

Frank en Rogier zijn zeventien jaar samen geweest en Frank vindt het steeds moeilijker om daar positief op terug te kijken. ,,Het is heel raar dat je iemand zeventien jaar lang als partner hebt gehad, maar nu zo haat”, aldus Frank. ,,Ik snap het zelf niet, maar kennelijk hoort dat bij het leven.”

Bron: