Beatrix verblijft deze week in Lech, waar de Oranjes jaarlijks hun skivakantie doorbrengen. Als Willem-Alexander en Máxima ook naar Oostenrijk afreizen, zou dat in ieder geval zónder Amalia zijn. Zij zou namelijk momenteel genieten van een skivakantie in Canada samen met haar vriendje.

Niet alleen Alexia, maar ook Amalia is momenteel in het verre buitenland te vinden. Bronnen melden aan weekblad Story dat de kroonprinses op dit moment op wintersport is samen met haar vriendje.

Dezelfde jongen als in New York

Het zou om dezelfde jongen gaan met wie Amalia vorig jaar tijdens de Amerikaanse feestdag Thanksgiving werd gespot op de Brooklyn Bridge in New York. Het zou gaan om een 19-jarige Duitse jongen, genaamd Isebrand Kaldewei.

Isebrand komt uit Münster en zijn familie heeft een bedrijf in sanitair dat wereldwijd bekend is. Het ondernemen zit hem dan ook in het bloed: hij studeert momenteel Business Innovation aan de Universiteit van Tilburg en heeft daarvoor een jaar in Amerika gestudeerd.

Anoniemer in Canada

Hij zou Amalia ontmoet hebben op een feestje en inmiddels zouden de twee al ruim een halfjaar verliefd op elkaar zijn. Inmiddels is de relatie zo serieus dat ze samen afgereisd zijn naar Canada om daar te genieten van een skivakantie.

En afgezien van het feit dat Canada zeer geliefd is bij wintersportliefhebbers, is er voor Amalia ook nog een bijkomend voordeel. Ze is daar een stuk anoniemer dan in Oostenrijk, waar ze normaalgesproken met haar familie de skivakanties doorbrengt.

Bron: