Prinses Alexia maakt zich klaar voor een glansrijke toekomst aan het Atlantic College, maar haar verdere studieplannen lijken nu al een onverwachte wending te nemen. Naast de zware examens op de prestigieuze school in Wales, heeft Alexia volgens insiders een duidelijk doel voor ogen: een studie aan een topuniversiteit in het buitenland.

Een diploma van het Atlantic College opent deuren naar de beste universiteiten ter wereld en Alexia lijkt vastberaden om daar gebruik van te maken. Volgens All Things Amalia, een website die zich focust op het Koninklijk Huis, kiezen namelijk veel afgestudeerden voor een studie in het buitenland. “Een derde van de afgestudeerden aan het Atlantic College kiezen voor een universiteit in de VS en twintig procent voor eentje in Groot-Brittannië”, onthult de website.

Hoewel koningin Máxima in het verleden heeft gesuggereerd dat Alexia in Nederland zou gaan studeren, lijkt dit nu minder waarschijnlijk. Met alle aandacht die momenteel gericht is op kroonprinses Amalia, lijkt Alexia haar pijlen te richten op een prestigieuze universiteit in Amerika. Wat haar uiteindelijke keuze zal zijn, is nog onbekend, maar één ding is zeker: Prinses Alexia heeft een veelbelovende toekomst voor zich.

Bron: