Er is weer een nieuwe sensatie: een geheimzinnig Instagram-account genaamd ‘Brendie’ die de Hazes-clan op de voet lijkt te volgen en te verdedigen. Opvallend genoeg schijnt dit account bijzonder goed op de hoogte te zijn van alle perikelen binnen de beroemde familie en heeft het opmerkelijk genoeg alleen maar lof voor Rachel Hazes. Dat roept natuurlijk de vraag op: is het Rachel zelf achter dit mysterieuze account?

‘Brendie’ duikt alleen op bij berichten over de Hazes-familie en heeft voor iedereen kritiek behalve voor Rachel. “Rachel ziet er heel goed uit,” juicht ‘Brendie’ in één van haar reacties. Ze verdedigt zelfs Rachel’s beslissing om Roxeanne en voormalige zakenpartners voor het gerecht te slepen bewerend dat Rachel groot gelijk heeft om te vragen waar bepaalde geldbedragen zijn gebleven.

Andere Instagram-gebruikers beginnen het op te merken. “Daar is ze weer,” merkt iemand op. Bovendien lijkt ‘Brendie’ niet te spreken te zijn over de relatie tussen André en Monique. “Alles om maar mevrouw Hazes te heten,” schrijft ze, terwijl ze een compliment uitdeelt aan Sarah van Soelen, André’s ex-vriendin met wie Rachel nog steeds een hele goede band heeft.

Dit is niet de eerste keer dat er gespeculeerd wordt over een mogelijk online alter ego van Rachel. Een eerder account, ‘Hennie’, vertoonde vergelijkbaar gedrag, met name in de manier waarop er over Monique Westenberg gesproken werd. “Ik mag hopen dat Westenberg een nieuwe vriend heeft. Dan krijgt André eindelijk eens rust maar dat zal Westenberg hem niet gunnen,” was één van de uitspraken.

Zo blijft de vraag hangen: is de mysterieuze ‘Brendie’ gewoon Rachel Hazes of is er iemand anders die de Hazes-familie op een wel heel bijzondere manier in de gaten houdt?

Hieronder de reacties van Brendy ofwel Rachel:

Bron: