Peter Gillis is sinds afgelopen week weer helemaal gelukkig in de liefde. Dat weet de Massa is Kassa-ster groots bekend te maken via tientallen interviews aan roddelbladen en nieuwszenders. Toevallig genoeg heeft Peter zijn nieuwe relatiestatus geopenbaard nét voordat het tiende seizoen van Massa is Kassa begon. Té toevallig denkt showbizz-kenner Charlotte Wijnen.

Peter schreeuwt het de afgelopen dagen van de daken, hij heeft een nieuwe vriendin en iedereen zal het weten ook. Er is een hoop geroezemoes rondom Wendy van Hout, de nieuwe vriendin van Peter zou volgens verschillende bronnen geen lieverdje zijn. Maar er wordt veel over gesproken en dat is natuurlijk goed voor de kijkcijfers. Fans van het programma willen Peter wel zien met zijn nieuwe vriendin in het tiende seizoen. Toevallig genoeg heeft Peter zijn nieuwe vriendin voorgesteld aan Nederland vlak voor de aanvang van dit tiende seizoen. Charlotte van ‘Ditjes&Datjes’ vermoed opzet in het spel.

Wendy van Hout bij Peter Gillis voor de kijkcijfers?

Sterker nog, Charlotte denkt het stel betrapt te hebben op een leugentje: “Heeft Peter echt een nieuwe vriendin, of is het gewoon voor de serie bedacht?” De eerste seizoenen van Massa is Kassa hebben gigantisch goed gescoord. Echter is dat in de laatste seizoenen mondjesmaat afgenomen. Een mogelijke reden hiervoor is de negatieve aandacht in het nieuws rondom Peter. De vakantieparkmagnaat krijgt dwangsom na dwangsom opgelegd die oplopen tot wel één miljoen euro. Ook de exit van Nicol Kremers zou ermee te maken hebben, het gekibbel tussen de twee wordt gemist. Volgens Charlotte moest er dus een nieuwe Nicol komen. Charlotte kan zich een relatie tussen Peter en Wendy niet voorstellen: “Dat Wendy daadwerkelijk voor Peter is gevallen kan ik me dan ook niet voorstellen. Laten we in elk geval allemaal stoppen met kijken, dan komen we eíndelijk van ‘die bolle’ af…” Ondertussen gaat Peters’ ‘campagne’ met Wendy gestaagd door:

Bron: