Peter Gillis heeft het nieuwe familiedoek onthuld dat overal op zijn vakantieparken komt te hangen. De onthulling zorgt voor een hoop vraagtekens, want wáár is zijn nieuwe vriendin Wendy?

Peter Gillis maakte onlangs bekend dat hij tot over zijn oren verliefd is op Wendy. Net als zijn ex Nicol krijgt ook zijn nieuwe vriendin een rol in de serie Massa is Kassa. Maar na een onthulling op Facebook worden er opnieuw vraagtekens bij de relatie van Peter en Wendy geplaatst.

Waar is Wendy?

,,Zo dat hangt er toch weer mooi strak bij zo… Vind je niet? De complimentjes vliegen me nu al om de oren”, schrijft Peter op Facebook bij een filmpje waarin hij de nieuwe poster van Massa is Kassa laat zien. Vanwege de breuk met Nicol heeft Peter alle posters moeten laten vervangen. Een duur grapje, zo gaf hij in Massa is Kassa al toe. En kennelijk heeft de omstreden ondernemer ook niet veel vertrouwen in zijn relatie met Wendy, want zij heeft geen plekje gekregen op het familiedoek.

,,Ze missen zijn liefde van zijn leven erbij”, reageert iemand, die denkt dat Wendy een actrice is, onder de post van Peter. Een ander snapt wel waarom Peter dat heeft gedaan. ,,Beter zonder de dame, iedere keer een ander doek is niet goed voor de kassa.”

Toekomstplannen

Peter liet onlangs in weekblad Story nog weten dat hij en Wendy grootse toekomstplannen hebben. Naast samenwonen, willen de twee nóg een grote stap in hun relatie zetten. Peter en Wendy hebben het namelijk al over een huwelijk gehad. ,,Ik kan me voorstellen dat, als het zo goed blijft gaan, ik haar ten huwelijk zou kunnen vragen. Ik heb al gepolst of Wendy wil trouwen en ze zei ja”, zei Peter.

Bron: