Nicol Kremers is na de relatiebreuk met Peter Gillis een tijdje dakloos geweest zonder inkomsten. De gevallen Massa is Kassa-ster besloot uiteindelijk om foto’s en video’s van haar lichaam te verkopen op het internet via een abonnement. Dit kan via kanalen als ‘OnlyFans’ waar mannen massaal geabonneerd zijn op Nicol. Maar aan alles komt een einde.

Nicol en Peter zijn niet helemaal lekker uit elkaar gegaan, dat mag wel duidelijk zijn. Naar eigen zeggen is Nicol met lege handen op straat gezet door Peter waardoor ze bij vrienden en kennissen moest bivakeren. Ook heeft Nicol geen auto en is ze inmiddels haar rijbewijs kwijt. Toch stromen de tonnen de laatste maanden weer binnen voor Nicol. Via haar social media-kanalen maakt de ex-vriendin van Peter dagelijks reclame voor haar OnlyFans-kanaal waar behoorlijk stoute content van Nicol te vinden is. Nicol heeft behoorlijk wat volgers dus dat was een slimme financiële zet.

Inkomsten Nicol Kremers nemen vrije val!

Het combineren van het promoten van je OnlyFans-kanaal en reguliere social media blijkt echter een behoorlijk probleem te zijn. We hebben bij Fabiola Volkers bijvoorbeeld vaak genoeg gezien dat haar account op Instagram weer van de aardbol verdween. Dit kwam doordat er ’te expliciete content’ verscheen. Iets wat bij Nicol gisteren ook is gebeurd. In de loop der jaren heeft Nicolleke als vriendinnetje van meneer Gillis behoorlijk wat volgers weten te krijgen op Instagram. 108.000 om precies te zijn. Een perfect platform natuurlijk om je content te promoten. Wanneer 5% van deze volgers een abonnement nemen op je OnlyFans-account, dan kun je al een ruime 100.000 euro per maand verdienen. Wie vandaag de dag naar Nicol zoekt op Instagram zal echter voor een verrassing komen te staan, Nicol is van Instagram verwijderd. Of dit permanent zal zijn of tijdelijk is nog onduidelijk. Dat het desastreus is voor haar inkomsten is wél duidelijk:

Bron: