Patty Brard maakt de tongen flink los. De televisiediva vindt dat Erica Meiland er verstandig aan doet als ze zichzelf laat volspuiten met botox en fillers. In Chateau Meiland VIPS oppert het Shownieuws-gezicht dat Erica wel een ‘verfrissertje’ kan gebruiken.

Erica heeft ‘opfrissertje’ nodig

Patty Brard is zoals bekend een enorme fan van cosmetische ingrepen. Ze heeft al vaak iets laten liften en als ze soms in de spiegel kijkt, hangt ze een paar minuten later aan de lijn bij dokter Rogier voor enkele spuitjes.
Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar Patty is het contact met de werkelijkheid verloren. Al die chemische troep kan nooit goed voor je zijn, maar Brard schroomt desondanks niet om anderen warm te maken voor wat spuitwerk. Nu heeft ze haar pijlen gericht op Erica Meiland. Ze zegt het niet letterlijk, maar Patty vindt dat ze eigenlijk gewoon lelijk is.

Patty Brard geeft botox-advies

Gelukkig kan Erica zichzelf weer mooi maken door een afspraak te maken met een cosmetisch arts. Als Patty het voor het zeggen zou hebben, zou mevrouw Meiland haar wangen moeten laten liften. Ook heeft ze botox nodig volgens Patty, die meteen vraagt of ze ‘even moet bellen?’
Erica weet niet wat ze hoort en slaat het aanbod beleefd af. Dochter Maxime Meiland vraagt Patty of ze zelf tevreden is met hoe ze eruitziet. Patty: ”Je bent nooit tevreden.”
Toch heeft Patty wel vrede met haar uiterlijk. ”Ik ben niet iemand die zulke lippen wil. Ik wil gewoon wat ik ben, maar dan fris.”

Bron: