Patty Brard is na het bekijken van haar eigen dramaverhaal ‘PATTY’ in tranen uitgebarsten. De gezicht van Shownieuws noemt het ”een wonder” dat ze nog leeft. ”Toen ik alle drank en drugs voorbij zag komen ben ik heel erg geschrokken. Jezus, Brard!”

Geen rem

Dat zegt de 68-jarige diva in gesprek met het Algemeen Dagblad. Patty is inmiddels veel veranderd en heeft de rust gevonden bij Antoine in Almere en Ibiza. ”Het is een wonder dat ik er nog ben. Hoe dom. En ook zo zonde van mijn tijd, al die feesten.”
Volgens Patty liep haar leven helemaal uit de klauwen. Ze had geen rem meer en zwoor zes jaar geleden drank, drugs, roken en veel eten af. Ze had de meeste moeite met wijn. ”Sigaretten gaan op, drugs moet je bestellen, maar er is altijd wel ergens een wijntje.” La Brard heeft geen spijt van haar wilde jaren, want al die ervaringen hebben haar gemaakt zoals ze nu is.

PATTY

Will Koopman heeft de dramaserie PATTY geregisseerd en heeft het volledige leven van de voormalig zangeres in beeld gebracht. Het is ontzettend confronterend voor de hoofdpersoon, maar Brard is ook ontzettend trots op het eindresultaat.
PATTY is vanaf 18 februari te zien op Videoland. Patty Brard zit zelf niet in de serie. Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven kruipen in verschillende fases in de huid van Patty. Onderstaand de eerste beelden die Videoland gisteren online heeft gezet.

Bron: