Nicolette van Dam gaat momenteel door een verschrikkelijk zware tijd. De presentatrice en actrice deelt via haar social media ‘na een hele zware periode’ afscheid te hebben genomen van oma Lily. Nicolette vertelt ontzettend verdrietig te zijn.

Oma Lily is niet meer

Op Instagram schrijft Nicolette dat zij en haal familie gisteren afscheid hebben genomen van haar alles: Oma Lily. ”Ze heeft het lange tijd heel zwaar gehad, maar steeds klom ze weer uit het dal doordat ze gevoed werd door onze liefde.”
Volgens Nicolette kon haar grootmoeder niet loslaten. ”Maar nu was ze echt op. We hebben haar moeten laten gaan.” Dankbaar is ze voor de leeftijd die haar oma heeft mogen bereiken. ”Lily is uniek. Ze liet bij iedereen een onuitwisbare indruk achter.” Nicolette laat haar volgers ook weten dat ze haar grootmoeder elke dag belde en ook dat ze haar verzorgd heeft.
Nicolette is kapot van verdriet, maar is van plan om de levenslessen van oma Lily mee te nemen. ”Die ga ik aan mijn meisjes doorgeven. Wat gaan we haar missen!”

Bron: