Rogier Smit is helemaal de weg kwijt. De hysterische realityster heeft een nogal bizar bericht geplaatst op zijn Instagram-account. Hierin laat hij zijn volgers min of meer weten dat hij niet meer verder wil leven. In de tekst staat: ”The end…R.I.P. Rogier Smit. Tot ziens.”

Frank haat Rogier

Onder volgers is flinke paniek ontstaan, want Rogier laat niet weten wat hij daar precies mee bedoelt. Weekend heeft een belletje gepleegd naar ex-man Frank Jansen, maar die weet nergens van. ”Ik heb Rogiers nummer al langere tijd geblokkeerd.”
Frank weet dat Rogier een nieuw nummer heeft, maar die wil hij ook blokkeren. ”Ik wil niks meer van hem horen en heb geen zin meer in al die onzin van hem.” Frank vervolgt. ”Het is heel raar dat je iemand zeventien jaar als partner hebt gehad, maar nu zo haat. Ik kan me dat nog steeds niet voorstellen. Ik snap het zelf niet. Kennelijk hoort dat bij het leven.”

Rogier is zwaar depressief

Frank heeft er geen begrip voor dat Rogier een dergelijk bericht op Instagram plaatst. ”Ook onaardig, want hij zet iedereen daarmee op het verkeerde been.” Toch verbaast het Frank niets als Rogier besluit zijn eigen leven te nemen. ”Hij is zwaar depressief.”
Zou Frank het erg vinden als Rogier de hand aan zichzelf slaat? ”Nee, dat doet me niks. Ik zal alleen denken dat het jammer is dat hij niet heeft ingezien dat er een andere manier van leven mogelijk is. Dat zou ik wel denken.”

Bron: