Groot verdriet voor mr. Frank Visser: zijn vrouw Margot, met wie hij 45 jaar getrouwd was, is overleden. Dat bevestigt de tv-rechter via Talpa. ,,Hij vraagt om rust.”

Zelf heeft Frank Visser geen mededeling over het overlijden van zijn vrouw gedaan. ,,Wij kwamen erachter en het is bevestigd door Talpa”, vertelt Evert Santegoeds in Shownieuws. ,,Hij vraagt om rust. Wanneer zij is overleden is verder ook helemaal niet bekendgemaakt. Hij heeft het bevestigd en wij wensen hem heel veel sterkte.”

Verdrietig nieuws

Margot leed aan de ziekte van Alzheimer. De tv-rechter bracht vorig jaar zijn biografie Met vallen en opstaan – van gewone jongen tot televisierechter uit en daarin kwam de ziekte van zijn vrouw aan bod. ,,De heer Alzheimer had bij ons aangebeld en was niet van plan ooit nog te vertrekken”, aldus Frank in zijn boek. ,,Wat had ik graag gewild dat ik degene was die door deze ziekte was getroffen. Maar het lot had anders besloten. Mijn liefste vrouw Margot was het slachtoffer.”

Afscheid

Frank hielp zijn vrouw waar hij kon, maar op dat moment woonde ze al in een tehuis dat gespecialiseerd was in dementiezorg. Frank mocht een paar nachten blijven slapen. ,,Samen in het nieuwe bed. Ook de hond mocht mee. Maar toen kwam het afscheid. Na meer dan veertig jaar huwelijk. Ze snapte het niet. ‘Het bed is toch groot genoeg voor ons tweeën!”’’

Bron: