Marco Borsato staat er inmiddels al een tijdje niet zo lekker meer op en krijgt klap na klap te verwerken. Onlangs werd bekend dat het ‘niet goed’ met hem gaat, en nu is er wederom nieuws uitgelekt over Marco, die al jarenlang een ‘zwarte kant’ zou hebben.

Zwarte kant Marco Borsato

In de deze week verschenen biografie van wijlen Theo van Gogh, kaartte de televisiemaker twintig jaar geleden al aan dat Marco Borsato een ‘zwarte kant’ zou hebben. In het boek wordt ook uitgelegd waar dat precies over gaat.
De door Mohammed B. omgebrachte Van Gogh regisseerde vlak voor zijn dood een aantal videoclips voor de Italiaanse zanger. Het leek Theo geinig om Marco vier bizarre scenario’s voor te leggen, waarvan er eentje over bejaardenseks ging. Tot Theo’s stomme verbazing antwoordde Marco Borsato op alle vier de scenario’s met een volmondige ‘ja’.

‘Er is iets met die Borsato’

Theo beschrijft in het boek dat het niet alleen bij ideeën is gebleven en dat de clips ook daadwerkelijk gemaakt zijn. Van Gogh kreeg een heel ander beeld van Marco en hij zei tegen zijn zakenpartner Doesjka dat er ‘iets met die Borsato is’.
”Hij heeft een zwarte kant en ik weet niet wat die kant is: hij laat het niet zien. Op geen enkel moment”, zo valt te lezen in het boek. Inmiddels duikt de hele media er bovenop. Ook Shownieuws heeft het pontificaal op haar website staan.

Gaat niet goed

In het NPO-programma Sven Op 1 mocht advocaat Geert-Jan Knoops onlangs aanschuiven. Hij vertelde aan de luisteraars dat het niet goed gaat met de zanger. De rechtszaak tegen hem is nog steeds niet gestart en het is mogelijk dat dat pas in 2025 gaat gebeuren.
Zoals bekend wordt Marco Borsato vervolgd voor ontucht met een minderjarig meisje die destijds vijftien jaar was. Advocaat Peter Plasman is ervan overtuigd een sterke zaak te hebben: ”Wij weten wat er ligt, waaruit blijkt wat er precies is gebeurd.”

Bron: