Een grote domper voor André Hazes: hoewel hij een lange tijd naar zijn terugkeer als zanger heeft toegewerkt, heeft zijn nieuwe single Deel Van Mij de Top 40 niet gehaald. ,,Hij is ingehaald door Kinderen voor Kinderen.”

André kondigde een tijdje geleden vol trots zijn single Deel Van Mij aan, maar helaas blijft het grote succes uit. Het nummer wordt zelfs zo weinig beluisterd dat het de Top 40 niet heeft gehaald.

‘Kinderen voor Kinderen populairder’

,,André junior stond met zijn nieuwe single in de Tipparade. Dat is een lijst met singles die kans maken om de echte Top 40 te halen. Helaas voor André is dit nooit gebeurd”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. Inmiddels staat de zanger zelfs niet meer in de Tipparade. ,,En ingehaald door Kinderen voor Kinderen.”

Kaartverkoop Ahoy

De comeback van André lijkt behoorlijk tegen te vallen. Naast het feit dat Deel Van Mij de Top 40 niet gehaald heeft, loopt de kaartverkoop van zijn grote show in Ahoy ronduit slecht. De kaartverkoop is al meer dan een maand geleden gestart en er zijn nog steeds kaarten beschikbaar.

Bron: