Rob Kemps kun je natuurlijk kennen als nieuwbakken presentator en van Snollebollekes. De zanger, die eigenlijk geen zanger is maar een act, kwam vorige maand dagelijks voorbij bij de juicekanalen. Kemps had namelijk zijn relatie van 19 jaar verbroken nadat er dagenlang over hem geroddeld werd.

Yvonne Coldeweijer wist de relatieproblemen al voor de break-up te melden. Maar daar meldde Coldeweijer ook nog de volgende kanttekening bij: “Ik heb van een betrouwbare spion gehoord dat Rob het nu doet met zijn achtergronddanseres. So much cliché. Of zij ook de reden is van de breuk is mij niet bekend.” Kemps kwam een paar dagen later met een behoorlijk beknopt statement op social media: “Wij willen even laten weten dat we al enige tijd niet meer bij elkaar zijn. We zijn uiteraard aan niemand verantwoording schuldig maar wel is het zo dat we willen voorkomen dat er verhalen rondgaan die niet juist zijn.”

Rob Kemps is smoorverliefd volgens Yvonne Coldeweijer

We zijn inmiddels een maandje verder en Coldeweijer heeft een update over het liefdesleven van Kemps: “Als je dacht dat het niet erger kon… Snollebolleke Rob maakte vorige maand bekend dat na 19 jaar de relatie met zijn vriendin Miriam voorbij Was. Hij liet haar achter met zijn pasgeboren dochtertje en zoon. Volgens een spion was hij vreemdgegaan met zijn achtergronddanseres Stephanie Klaver. Gerucht ging dat Miriam helemaal klaar was met het eeuwige vreemdgaan van Rob. Maar nou komt het… De achtergronddanseres had op dat moment ook een relatie met trainer Martin… Tot een aantal dagen geleden. Zij heeft het namelijk uitgemaakt met haar vriend omdat… zij en Rob volgens een spion dus helemaal VERLIEFD zijn. OMG. Rob… Classic fool.” Daarbij meldt Coldeweijer: “Vorige maand waren de verhalen zogenaamd ‘niet juist’. Benieuw hoe lang Rob deze leugen vol kan houden, nu hij blijkbaar verliefd is […] erg pijnlijk voor Miriam.”

Bron: