Stel je voor: Een vrouw met twee vagina’s. Evelyn Miller, een 32-jarige vrouw uit Engeland, werd geboren met uterus didelphys, wat betekent dat ze twee vagina’s en twee baarmoeders heeft. Ze ontdekte dit toen ze 20 jaar oud was.

Één voor werk
Nu, op 32-jarige leeftijd en afkomstig uit Queensland, Australië, deelt Evelyn in een interview met Metro UK hoe haar leven eruitziet met twee ingangen.

Ze maakt er gebruik van: “Ik heb ongeveer zeven jaar als escort gewerkt, waarbij ik de hele wereld heb gezien. Ik kon één vagina gebruiken voor mijn werk en één vagina voor mijn privéleven, wat het emotioneel en fysiek veel gemakkelijker maakte.”

“Toen ik daarmee stopte, heb ik mezelf aangemeld op ‘OnlyFans’. Als je jezelf filmt terwijl je bezig bent met beide vagina’s, willen veel mannen dat zien.”

Buitengewone aspecten
Het heeft zeker voordelen, want Evelyn verdient duizenden euro’s per maand. Er zijn echter ook zaken waarmee Evelyn rekening moet houden.

Tijdens haar menstruatie heeft ze bijvoorbeeld twee tampons nodig en na onveilige seks moet ze beide geslachtsdelen testen op SOA’s.

Evelyn heeft ook een partner. Hij mag alleen ejaculeren in één van haar vagina’s, op advies van de dokter. “Ik zou namelijk twee baby’s kunnen krijgen. Dat is echter moeilijk voor mijn lichaam, dus we moeten voorzichtig zijn. Daarom maken we goede afspraken.”

“Beide vagina’s voelen heel anders aan voor mij, dus ik heb ontdekt wat ik wel en niet prettig vind aan elke kant. Toch is het ontzettend leuk. We kunnen bijvoorbeeld vrijen in de ene kant en in de andere kant een speeltje gebruiken.”

Zwangerschap
In 2020 raakte Evelyn zwanger van haar verloofde Tom. “Het was een zwangerschap met een hoog risico. Ik voelde me de hele zwangerschap erg ongemakkelijk. Mijn buik lag naar rechts omdat ik in mijn rechterbaarmoeder zwanger was. De baby lag dus nooit centraal.”

Vaginaal bevallen was onmogelijk, dus haar zoontje werd middels een keizersnede geboren in juni 2020. Het gaat nu goed met het gezin.

Bron: