YES! Gordon is weer terug van weggeweest. De in Dubai woonachtige zanger, presentator, Grindr-expert en tegenwoordig ook acteur, keert weer terug op televisie.

Omroep Max

Geen zorgen, hij gaat geen programma meer presenteren. Dat blijkt kijkers gelukkig bespaard en bovendien is zijn contract met Talpa recent afgelopen.
Jan Slagter, het boegbeeld van Omroep MAX, heeft echter groot nieuws. In BEAU vertelt hij dat Gordon met de kerst op televisie gaat zingen.
gordon

Met orkest

Gordon, die dit jaar binnen een paar weken verliefd, verloofd en gedumpt werd, gaat zijn zangkunsten tonen op eerste kerstdag.
Na de toespraak van de koning mag Gordon komen optreden bij het MAX Kerstconcert. Slagter: ”Hij gaat zingen met een orkest. We hebben verschillende artiesten, en hij is daar een van.”
Zoals eerder gezegd is het contract van Gordon eerder deze maand verlopen. Er is momenteel geen omroep die hem in dienst wil nemen.

Acteren

Eerder gaf Gordon zelf al aan dat hij een carrièreswitch maakt naar de acteerwereld. Tegen Shownieuws zei hij daar eerder al over dat er ‘aanbiedingen genoeg’ zijn.

Maar Gordon zegt natuurlijk niet overal zomaar ja op. Toch heeft hij zijn eerste rol al te pakken. Volgend jaar is hij te zien in de bioscoopfilm Yamas! Hier speelt hij de vader van Sam Kroon.
Hij heeft er zelf ontzettend veel zin in. En daar blijft het niet bij, want Goor heeft zelf ook een script geschreven die wellicht ooit voor een film gebruikt zal worden.
Maar goed, op eerste kerstdag kun je dus genieten van Gordon en het orkest op Omroep Max. Wie heeft er nu al zin in!?

Bron: