Zanger Gordon heeft de kerst doorgebracht in het snikhete Dubai, waar de lokale bevolking helemaal geen kerst viert in verband met het geloof. Op uitgelekte foto’s heeft Gordon het heel gezellig met een man, die door het doorgaans goed geïnformeerde Ditjes en Datjes wordt omschreven als ‘vermeende nieuwe liefde’.

Nieuw jaar, nieuw haar

Vorige week viel heel Nederland zowat van zijn/haar stoel af. Bij het kerstconcert van Omroep Max dook ineens iemand op die verdacht veel weghad van Gordon. Na twee keer kijken bleek het hem ook echt te zijn, maar door zijn kapsel was hij nagenoeg onherkenbaar.
De zanger, die ook toekomstig filmster gaat worden, onderging vorig jaar een haartransplantie en heeft zich nu door iemand laten inpraten dat halflange, geblondeerde lokken hem goed staan. Kijkers van het kerstconcert in koor: ”Dat is Bob de Rooij!” Het was dus Gordon.

´Nieuwe liefde?

Wie goed naar de foto’s uit Dubai komt, ziet na een half uurtje staren naar zijn coupe ook iets anders. De zanger heeft zijn arm om iemand heengeslagen. In Showbizzland zorgt dat voor een hoop vragen. Zou Gordon na zijn break-up met Gavin nu een nieuwe liefde aan de haak hebben geslagen?
Het zou natuurlijk zomaar kunnen. In april van dit jaar maakte Gordon de breuk met Gavin Rozario bekend. Na een turbulente relatie van twee maanden en trouwplannen in het verschiet, kon Gordon alleen nog huilen. O ja, en natuurlijk ruzie maken.

Bron: