Noa Vahle, de superster van Vandaag Inside, verkoopt haar ondergoed. Ze doet dit niet via OnlyFans, maar via Radio 538 die momenteel voor het goede doel strijdt.

De dochter van Linda de Mol, Noa Vahle, veilt haar slipje voor het goede doel. Ben je nog niet bekend met Noa? Lees dan dit artikel en maak kennis met de journaliste. De jonge dame ging langs bij Radio 538, de zender die momenteel geld ophaalt voor het Prinses Máxima Centrum.

Opvallend item

Vahle kwam met een bijzonder item voor de veiling. Eigenlijk draait het allemaal om de officiële WK-bal die ze heeft meegenomen vanuit Qatar, maar stiekem doet iedereen het voor de ondergoed die je er gratis bij krijgt. Een oranje onderbroek met daarop de drie mannen van Vandaag Inside en de tekst “wij steunen Louis”, dat wil je toch?

De ‘limited edition VI-onderbroek’ zoals Noa het noemt was eigenlijk bedoelt voor Louis van Gaal, maar hij heeft het uiteindelijk niet ontvangen. Nu wordt het maar gebruikt om de voetbal van de veiling extra onder de aandacht te brengen. Heb jij dus het hoogste bod op de bal, dan krijg je het hotte broekje erbij! Heb je straks die drie mannen tussen je benen…

Bron: