Een paar dagen geleden lieten we al weten dat Nicol Kremer een nieuwe vriend heeft. Wij zeiden al vanaf juli vorig jaar net na de mishandeling van Nicol dat Peter en Nicol al uit elkaar waren en alleen voor de bühne en voor de serie Massa is Kassa speelde of ze nog bij elkaar waren.

De nieuwe vriend van Nicol heet Mike en is barbier en heeft een kapsalon in Schoonhoven. Nicol moet het nu wel met veel minder luxe moet doen. Ze woont nu samen met Mike in een heel klein huisje achter zijn kapsalon en slaapt op een luchtbed. Mike schijnt wat financiële problemen te hebben en de huur van zijn pand niet meer te kunnen betalen waar de kapsalon in gevestigd is.

Maar wij kwamen er dus achter dat Mike mee heeft gedaan aan het programma Lang Leven de Liefde. Hieronder vind je de uitzending terug waar Mike in zit. Hij heeft niet echt veel succes bij zijn date en doet ook nog een hele merkwaardige uitspraak.

Mike verteld namelijk dat hij meedeed aan het Nederlands kampioenschap eierengooien en dat zijn record staat op 67,5 meter. Zijn date lijkt er niet echt onder de indruk van te zijn en Peter Gillis eet liever een eitje dan dat hij ermee gooit.

Hieronder de beelden:

Bron: